Komatsu PC16R-3

De Komatsu PC16R-3 is een compacte graafmachine, ontworpen voor krappe ruimtes. Hij biedt een krachtige motor, soepel hydraulisch systeem, comfortabele cabine en eenvoudig onderhoud.

Brochure Request quote!

PC16R-3

  • Motorvermogen: 11,6 kW / 15,6 pk
  • Gewicht: 1,6 - 1,9 ton
  • Capaciteit bak: 0,03 - 0,06 m3
  • Breedte: 1000 mm

Komatsu PC16R-3

De Komatsu PC16R-3 graafmachine is een compacte en veelzijdige machine, ontworpen voor maximale prestaties in kleine ruimtes. Met een robuuste EU Stage V-motor en geavanceerde hydraulische technologie levert deze machine een uitstekende productiviteit en betrouwbaarheid. De ergonomisch ontworpen cabine biedt comfort en gebruiksgemak, waardoor machinisten efficiënter kunnen werken.

Karakteristieken:

  • Robuuste EU Stage V-motor: Deze motor voldoet aan de strengste emissienormen, levert betrouwbare prestaties en verlaagt het brandstofverbruik, wat resulteert in lagere operationele kosten en minder milieu-impact.
  • Geavanceerde hydraulische technologie: Zorgt voor precieze en soepele bediening, waardoor de machine sneller en efficiënter kan werken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.
  • Ergonomisch ontworpen cabine: De comfortabele en gebruiksvriendelijke cabine is ontworpen om vermoeidheid te verminderen, met intuïtieve bedieningselementen en een uitstekende zichtbaarheid voor de machinist.
  • Compact ontwerp: Ideaal voor werken in krappe ruimtes, zoals stedelijke bouwprojecten, tuinaanleg en kleine bouwplaatsen, zonder in te boeten op kracht of prestaties.
  • Veelzijdige inzetbaarheid: Geschikt voor diverse toepassingen, van licht grondverzet tot precisiewerkzaamheden, waardoor deze graafmachine een waardevolle toevoeging is aan elk machinepark.

Bent u op zoek naar een Komatsu graafmachines?  Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het offerte formulier in!

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Komatsu machines

Do you have any questions? Please contact me!

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Please contact me by phone or send me an e-mail.

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×